Влудяващата комедия „Жена ми се казва Борис“ гостува в Благоевград

Най-търсената постановка в България за тази година „Жена ми се казва Борис” на Театър „Мелпомена” ще покори и благоевградската публика. Мега комедията гостува в Благоевград на 28 февруари в зала „Яворов”, а през месец март спектакълът, който влуди цялата страна ще бъде изигран за 100 път само в рамките на една календарна година.

Продажба на билети на черно, хора, които влизат през задния вход на залата, десетки правостоящи… Всичко това, предизвикано от невероятната комедия на театър „Мелпомена”. Във всеки град спектакълът „Жена ми се казва Борис” поражда неистов интерес и дълги опашки от чакащи за билети.

Влудяваща, експресивна, комична, пълна с обрати и изненади, преливане от мъжки в женски образи, екшън и абсурди, и за капак на всичко – изпълнена с ирония. С това може да се определи най-търсена постановка в България „Жена ми се казва Борис”.

На 28 февруари Благоевград най-после ще бъде домакин на този прекрасен спектакъл. Представлението ще бъде изиграно от 19:00 ч. в зала „Яворов”.

Под бурните ръкопляскания ще попаднат звездите Станимир Гъмов, Румен Угрински, Ернестина Шинова, Диана Любенова, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата и Жанина Дончева.

Гъмов е бедняк, женен за богатата Диана Любенова и от две години с любовница. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това въвлича героят на Гъмов в пъклен план да преобрази в женски образ пощальона Угрински. Към цялата бъркотия се добавя случайно семейство от провинцията – Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които допълнително усложняват ситуацията. За да е пълна картината, към този невъобразим сюжет се прибавя и образа на Шайбата, който играе умело ревнивия съпруг на любовницата на Гъмов.  Така всички актьори се сблъскват с различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край.

Благоевград е специална спирка от неспирното турне на спектакъла, тъй като е роден град на един от главните образи в комедията – Румен Угрински.

Билетите за спектакъла са на изчерпване на касата на зала „Яворов”, така че всеки желаещ да преживее тези над два часа смях, трябва да побърза!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене