Неврокопчанинът Николай Николов с червен картон срещу подсиления с трима дупничани „Чепинец“

Това се случи по време на домакинството на неговия „Струмска слава“ срещу тима от СПА столицата на България

Това бе шестата контрола за тима, воден от Атанас Стоилов гостува в Радомир. Домакините, които имат амбиции за промоция в професионалния футбол постигнаха минимален успех с 1:0, като попадението бе реализирано през първото полувреме с гола на Стоян Георгиев в 28-та минута, след като бе изведен фронтално от Александър Аспарухов и не сгреши срещу стража на съперника.

В отбора на „Чепинец“ играха и двама бивши футболисти на „Марек“ от времето, когато отбора бе в „А“ група – Димитър Андонов и Мартин Димитров, както и Николай Велков. С тях на практика цифрата на новите играчи в селекцията стана, привлечени тази зима са 19, а целта е оставане в групата. Днес не играха поради ангажименти Аспарух Василев, Христо Сталев и Александър Дамянов. Старши треньорът на „Чепинец“ Атанас Стоилов заяви, че е доволен от проверката въпреки загубата: „За първи път играхме на терен с естествено тревно покритие. Получи се добър мач“, заяви наставникът на велинградчани Атанас Стоилов.

Николай Николов си изкара червен картон срещу „Чепинец“

Независимо от победата, старши треньорът на „Cтрумска слава“  Владимир Димитров изрази силно притеснение от головата немощ на неговите възпитаници. „Навреме ни светна жълтата лампичка, за да можем да вземем необходимите мерки до подновяването на първенството на ЮЗ трета лига на 25 февруари. Тогава нашите футболисти ще играят за точки и пари. Не може с такава лекота да се пропиляват изгодни голови ситуации. Червеният картон, който получи Николай Николов от главния съдия на срещата Любослав Любомиров, е напълно справедлив, и футболистът ще получи наказание съгласно вътрешния правилник”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене