Connect with us

ВИДЕО

ВИДЕО: Ученици от ПМГ „Яне Сандански“ възпроизведоха трогателна любовна история

Published

on

Ученици от ПМГ „Яне Сандански“ стоплиха душата на съгражданите си като на връх „Св. Валентин“ възпроизведоха трогателна любовна история. В проекта участие взеха учениците от Гоце Делчев – Любка Ангелинина, Елена Боянова, Мартин Геранов, Мария Търтова, Валентина Тупева и Ивана Григорова.

По случай Св. Валентин, 14.02.2017г, Ученическият съвет на ПМГ „Яне Сандански“ реши да въведе учениците и учителите в атмосферата на празника чрез тематична украса на училището. По коридорите бяха закачени балони във формата на сърца и панделки, а за учениците бяха изработени гривни, на които бе написан техният статус – “обвързан“, “необвързан“, “сложно е“. По време на голямото междучасие звучаха песни за любовта по радиоуредбата, които още повече допринесоха за любовното настроение. Обичайте се всеки ден!

ВИДЕО

Здравният министър: Идеята на ваксинацията е над 60% имунизирани български граждани (ВИДЕО)

Published

on

Днес бях неправилно цитиран, аз казах, че COVID пренареди нашите приоритети, приоритет пред държавата са здравеопазването, образованието и спорта, след тях са всички останали.

Не обсъждаме вариант за отваряне на заведенията, нека да няма сърдити, не е място за емоция, място е за разум – в тази война има над 2 милиона загинали в целия свят. Това заяви пред журналисти в Бургас здравният министър проф. Костадин Ангелов, който проведе там извънредна среща с директорите на РЗИ-ата на Бургас, Ямбол и Сливен.

Той сравни започналата у нас ваксинация срещу коронавируса с маратон. „В самото начало сме на дългия маратон – няма значение кой как бяга през първите 100 метра, финалът е ясен: над 60% ваксинирани българи, само тогава ще има ефект от ваксинацията. Идеята е да стигнем максимален брой ваксинирани български граждани – над 60%“, посочи той.

Професорът изтъкна, че към момента пожелалите ваксинация преподаватели са около 30%, като увери, че пропусналите да се ваксинират в съответната фаза, могат да го сторят в следващата. „Процесът е динамичен, имаме достатъчно количества ваксини за всички български граждани, без притеснения, че няма да стигнат“, заяви Костадин Ангелов.

Continue Reading

ВИДЕО

Не спираме да работим! Министър-председателят Бойко Борисов видя резултатите на място в община Банско, гр. Добринище

Published

on

Не спираме да работим! И днес министър-председателят Бойко Борисов видя резултатите на място в община Банско, гр. Добринище. След разговорите ми с него и министъра на образованието Красимир Вълчев се изпълниха много успешни проекти в община Банско.
❗Премиерът Бойко Борисов ми каза днес, че е одобрен и проектът за ремонт на сградата на Професионална гимназия по електроника и енергетика гр.Банско.
✅ Посетихме ОУ „Св. Климент Охридски“ в Добринище. 300 000 лв. бяха инвестирани там в ремонт на двора и сградата. Изгради се модерна европейска спортна площадка. Ремонтиран е и физкултурният салон. Тук учат близо 140 деца, на които със съдействието на местната власт сме осигурили отлични условия за обучение. Преподавателите в училището в Общината са доволни от двойното увеличение на учителските заплати и са мотивирани, защото за децата има модерни условия за обучение!
✅ Отпуснаха се и 190 000 лв. за саниране, подмяна на покрива и средства за преасфалтирането на двора НУ “Отец Паисий”.
✅ За СУ “Неофит Рилски” близо 70 000 лв. за ремонт и обновяване на физкултурният салон и 10 000 лв. за ремонт на парното.
✅ В с.Места за училище “Св.Св. Кирил и Методий” се правителството осигури близо 51 000 лв. за спешен ремонт на покрива и сградата.
❗Инвестициите в образователната инфраструктура са от ключово значение за икономиката на всяко населено място! Защото само с качествено образование, мотивирани преподаватели и европейски училища бъдещите поколения ще развиват общността !

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ

tempobet

Office Lizenz Kaufen Windows 10 pro lizenz kaufen Office 2019 Lizenz Office 365 lizenz kaufen Windows 10 Home lizenz kaufen Office 2016 lizenz kaufen office lisans satın al office 2019 satın al