Местния печат

„Вяра“

Животоспасяваща инжекция усмърти тъжбата до съда на ортопеда Р. Бончев от Самоков, вместо да обяснява за изписването на лекарства, забрави мъките си за 100 бона

Животоспасяваща инжекция усмърти тъжбата до съда на самоковския ортопед Румен Бончев. Оказа се, че докторът се е поболял, след като гръмна скандалът, че е дърпал и блъскал пациентката си със счупена ръка Добринка Джоргова от село Говедарци. Припомняме, че прегрешението на Джоргова беше, че искаше от доктора да поправи болничния й лист.

Кметът на Сатовча Арбен Мименов потуши напрежението в тютюнджиите от Неврокопско: „Михайлидис” не е фалирала, ще се разплати

Управителят на тютюневото дружество „Михайлидис” АД Михаил Папанастасио категорично опроверга слуховете за фалит на фирмата, съобщи кметът на Сатовча и председател на Съюза на производителите на ориенталски тютюни в България Арбен Мименов. Той свика на спешна среща в кабинета си  Папанастасио и Байрам Дерменджиев заради напрежението сред тютюнопроизводителите за забавените плащания на изкупения тютюн от гръцката фирма и за реколта 2016.

Кредитори делят имуществото на близката до Братя Галеви фирма „Виа Апия” в Кюстендил

Кюстендилският съдия Красимир Бамбов свиква спешно събрание на кредиторите на фалиралата пътностроителна фирма „Виа Апия”, за която се знае, че е близка до изчезналите дупнишки бандити Братя Галеви.

Жители на Говедарци: Падналата коледна елха се търкаля от месеци на площада, счупи ел. стълб, кметът Шуманов спи ли?

Коледната елха на Говедарци за срам и позор стои паднала и захвърлена в центъра пред кметството, сигнализираха жители на  самоковското село. „Няма по-тъжна гледка от ненужно коледно дърво и от безстопанствеността“, ужасено коментират хората и се надяват някой да вземе мерки.

Младата майка Даниела Снежанова издъхна в болницата след полет от 3-тия етаж в Петрич

39-годишната Даниела Снежанова от Петрич сложи край на живота си в Деня на любовта, политайки от третия етаж на къщата, в която живее. Инцидентът се разигра вчера към 14 часа на обед на улица „Яворов” в южната община.

17-годишният планински колоездач Теодор Мавродиев: Мечтата ми е да бъда сред най-добрите в света, но зная, че пътят дотам е труден и не мисля да се отказвам

17-годишният Теодор Мавродиев беше един от наградените състезатели на мероприятието „Спортист на 2016 година в община Петрич”. Всички присъстващи останаха учудени от участието на този млад човек в този вид спорт и от постигнатите от него успехи. Това бе и причината да го потърсим за интервю, за да стане достояние на спортната общественост в града и региона.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене