Владислав Златинов и „Пирин“(Благоевград) се разделиха!!! Причините тепърва ще стават ясни

Ръководството на „орлетата“ е освободило нападателя вчера, с което бе хвърлена бомбата в Благоевград

Неочакваната новина е била съобщена на опитния голмайстор на специална среща. Поне засега няма никаква реакция от ръководството на „орлетата“. Това определено шокира феновете на отбора, след като преди това нямаше никакви индикации за подобен развой на събитията.

Владислав Златинов се завърна през лятото в „Пирин“, и въпреки че е на христова възраст бе от голяма полза за отбора. Той изкара цялата подготовка, бе и на лагер в Турция и игра в почти всички контроли. През есента нападателят записа 11 мача и вкара три гола в Първа лига. Той бе трети голмайстор на „орлетата“ след Даниел Младенов и Станислав Костов.

Веднага след научаването на случилото се, веднага бе тиражирано, че определено има сблъсък между двете страни. Според едната най-тиражирана причина е станала заплатата на играча, която искали да намалят шефовете на тима. Другата, която изглежда далеч по-вероятна е това, че той е влязъл в конфликт със старши треньора Милен Радуканов по време на тренировка. Това е довело до разрива и решението футболистът да бъде изгонен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене