Ексклузивно от храма на Темида в Благоевград! Методи Бачев чул гласа на Н. Чивиев минути преди смъртта му, молил Ембака за помощ, той офейкал

Шокиращи подробности за убийството на легионера Николай Чивиев на строежа на магистрала „Струма” станаха ясни преди минути на делото срещу Емил Първанов – Ембака в храма на Темида в Благоевград.

Пред магистратите пръв свидетелства Методи Бачев, ето какво разказа той за фаталния ден:

Николай ми се обади по телефона, за да ме уведоми , че непознат за него шофьор е влязъл в нарушение на строителната отсечка на лот 4 на АМ „Струма” Сандански – Кулата и го заплашил с нож. Дадох му съвет да изчака и да не предприема нищо. Две минути по-късно разбрах, че лежи ранен.

По-късно пред Спешен център видях непознат мъж със синя лада, без да знам, че това е Ембака, а на задната седалка беше проснат Николай. Помолих го да ми помогне да го измъкнем, той ме погледна и избяга.

Както struma.bg писа, Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 г., около 13.30 ч. на новостроящ се обект „магистрала Струма“, ЛОТ-4, чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „Агромах Роуда“ ЕООД като координатор от 03.11.2014 г. Отговарял и организирал обезпечаването на строителството с материални ресурси, оперативно управление на строителните дейности, технически надзор на съоръженията, решавал оперативно проблемите, възникнали в процеса на строителната дейност и др.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене