Хороскопа за днес

Овен

Днес разчитайте повече на интуицията си, особено ако сте родени през първата десетдневка на април. Ще ви се отвори много работа и няма да можете да я свършите без помощ. Потърсете я сред Телец, Козирог или Скорпион. Те много бързо ще навлязат в проблема и ще направят всичко, което трябва, точно и срочно. Тази съвместна работа може да се окаже първата крачка към едно силно и сигурно, и по-важното – продължително сътрудничество.

Телец

Ще се чувствате безсилни, вяли, меланхолични; няма да успеете да помръднете нищо от изходната му точка. Ще имате затруднения с документи, със срещи, с времето. Ако имате много важни срещи, опитайте се да ги отложите, нищо няма да се получи от разговорите. Ще си говорите общи приказки и събеседникът ви ще покаже неприятното си учудване от безплодната среща. Няма да имате добри шансове и в любовта – и там нещата ще са в застой.

Близнаци

Ще спечелите приятелство, което е било на път да си остане дистанцирана връзка. Печелите популярност и любов, особено ако сте родени от 1 до 5 юни. Интуицията също ви помага много и като че ли нещо ви направлява да се насочите към най-преките пътища и най-сигурните врати. Тези, които се занимават с творчество, ще имат вдъхновение и ще успеят да направят нещо значително, други ще вдъхновят хора да работят за тях.

Рак

Днес ще ви бъде по-леко. Ако се нуждаете от помощ, обърнете се към колеги. Човек, който винаги и за всичко досега учтиво ви е отказвал, днес ще приеме вашето предложение, дори ще покаже явна заинтересованост. Ще разберете без много усилия кой какво се кани да изстиска от вас – дали да ви „дере“ с високи цени, или ще ви „мъти водата“. Информацията ще ви очертае общата картина, но няма да ви подскаже съвет. Потърсете го при Овен.

Лъв

През днешната сряда ще имате юридически затруднения. Това ще е причина да закъснеете за среща с важни хора. Поривът ви към работа е убит, не ви се и работи особено, затова си намерете работа извън службата. Не можете да промените ситуацията, не се напрягайте излишно. Каквото и да правите, кесията и джобовете ви ще се изпразнят, срещите ви ще се провалят, времето ви ще се пропилява. По-добре си устройте приятна вечер с любимия човек.

Дева

Не ви е полезно да се затваряте в проблемите си, каквито и да са те. Ако още работите сами, включете се в група, това ще ви помогне за известно време да се разтоварите дори емоционално. Днес след обяд, ако имате публична изява, ще се представите много добре. Изведнъж и вие ще се почувствате по-добре. Публиката ще ви оцени. Пак в следобедните часове ще получите пари и настроението ви окончателно ще се повдигне.

Везни

Ще трябва да поведете някаква битка и тя няма да е малка и лесна. Вероятно ще търсите по-добро място, по-добра работа или повече пари. Днес е особен ден за вас и трябва да слушате повече сърцето си. Ако дължите някому извинения, направете ги сега и отново ще се усетите уверени. Любовта е мястото, в което се чувствате защитени. Ако днес нещо ви огорчи или ви напрегне прекомерно, спомнете си за човек, който е добронамерен към вас.

Скорпион

Много неприятен ден ви очаква. Ще харчите свободно пари въпреки волята си, направо ще ви ги вземат с усмивка, но и ще чуете неприятни приказки по свой адрес – не бива да реагирате. Прави се нарочно, и то там, където работите, от хора, които се стремят да ви изместят. Ако ръководите собствен бизнес, поговорете с човека, който непрекъснато се сърди за пари; ако трябва, го направете пред колектива, като очертаете положението на нещата за момента.

Стрелец

Денят ще ви отърве от неприятни хора, които не помагат с нищо, а са в екипа ви. „Мъртви души“ не ви трябват, вие и без тях си имате достатъчно грижи. Замисляйте нови неща на работното си място и залагайте въдици. Някой ще се заинтересува и ще ви потърси за повече информация. Днес ще се окаже много благоприятен ден за подобна среща и разговор. Това е един от начините да си намерите съмишленици за новото, което искате да прокарате.

Козирог

Сложете край на всичко от миналото си, което не харесвате, и при това започнете още от днес. Дори да се наложи да се прави равносметка на сериозни начинания, дори зад нея да се крият някаква делба и роднински разправии, не се колебайте да избистрите ситуацията около себе си. Много от вас ще направят решителна крачка и в личния си живот. След напрегнатия ден намерете начин да отморите в приятна компания.

Водолей

Някой и днес ще продължи да говори за работата ви само хубави неща. Това е неочаквано дори за самите вас, защото винаги са ви съпътствали противоречивите мнения. Днес ще ви върви и на пари – ще намерите кредит, ако ви е нужен, ще срещнете подкрепа от колеги и спонсори от съвсем други професионални кръгове. Рекламата продължава да работи за вас. До края на деня ще получите и предложение за допълнителна работа.

Риби

Днес ще има интересно противоречие при вас, Риби – разумът ви ще греши при избора на решения, а интуицията ви ще ви подсказва верния път. Дано избирате по-добрия вариант за действие. Ще имате много покани, много посещения, много разговори и в повечето случаи ще бъдете като на сън, независимо че ще сте домакини на част от тях. Като че ли все още ви владее някаква летаргия, умът ви ще хвърчи надалече, а не към работното място. Работете в колектив.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене