ХОРОСКОП ЗА 26 ФЕВРУАРИ

ОВЕН

В из­год­ни по­зи­ции сте от­нос­но осъ­щес­т­вя­ва­не на ма­те­ри­а­л­ни при­до­бив­ки, но не е ло­шо да из­бяг­ва­те кон­ф­лик­ти и да не се от­каз­ва­те пред­ва­ри­тел­но от пос­ти­га­не на це­ли­те си. Склон­ни сте към при­бър­за­ни дейс­т­вия без дос­та­тъч­на ос­ве­до­ме­ност за пер­с­пек­ти­ви­те. Не вла­гай­те емо­ции в ра­бо­та­та си.

ТЕЛЕЦ

Къс­мет­лии сте в неделя. Има­те шанс да пред­п­ри­е­ме­те не­що но­во, да осъ­щес­т­ви­те пер­фек­т­но прог­ра­ма­та си, но пос­ти­же­ни­я­та ед­ва ли ще бъ­дат лес­ни. Ня­кои Тел­ци ще про­пус­нат въз­мож­нос­ти­те си по­ра­ди мно­го емо­ции, нер­ви и за­гу­ба на ин­те­ре­си. Доб­ри пер­с­пек­ти­ви за про­фе­си­о­нал­но­то ви раз­ви­тие.

БЛИЗНАЦИ

Не пре­неб­рег­вай­те ин­ту­и­ци­я­та си, в по­ве­че­то слу­чаи пра­вил­ни­те дейс­т­вия ще се дъл­жат на вът­реш­ния усет. Въз­мож­ни са неп­ри­я­т­нос­ти от се­мей­но ес­тес­т­во, но ще ви рад­ва ком­па­ни­я­та на при­я­те­ли. Ще раз­бе­ре­те не­що, ук­ри­ва­но от вас, за лич­ния или де­ло­вия ви жи­вот, но не взи­май­те при­бър­за­ни ре­ше­ния.

РАК

Неделя  е мал­ко нер­вен ден по­ра­ди не­о­б­хо­ди­мост­та от спеш­ни дейс­т­вия, вне­зап­но за­ми­на­ва­не. Ос­вен то­ва дос­та Ра­ци са за­тор­мо­зе­ни от мно­го­то не­и­з­вес­т­ни в раз­ви­ти­е­то на лю­бов­ни­те им де­ла. Не­о­б­хо­ди­ма е ре­ши­тел­ност. Не от­ла­гай­те за­да­чи, на­ме­ре­те не­о­б­хо­ди­ма­та ин­фор­ма­ция, за да си спес­ти­те греш­ки.

ЛЪВ

В де­ло­ви ас­пект неделя  ще ви сблъс­ка с труд­нос­ти и ни­що чуд­но да про­ме­ни­те прог­ра­ма­та си. Дейс­т­ви­тел­но има­те ма­те­ри­а­лен шанс, но в мно­го слу­чаи се прид­ру­жа­ва с кон­ф­лик­ти и неп­ри­я­т­ни пос­ле­ди­ци. Ос­вен то­ва е ху­ба­во да сте доб­ре ин­фор­ми­ра­ни. Де­нят е бла­гоп­ри­я­тен за лю­бов.

ДЕВА

Де­нят е нер­вен за Де­ви­те, зас­т­ра­ше­ни сте от фи­нан­со­ви за­гу­би по про­фе­си­о­нал­на ли­ния. Наб­лю­да­ват се мно­го не­и­зяс­не­ни об­с­то­я­тел­с­т­ва, тър­се­те из­чер­па­тел­на ин­фор­ма­ция. Неделя  е бла­гоп­ри­я­тен ден за биз­нес и тър­го­вия с пред­ме­ти на из­кус­т­во­то. Ще ви вър­ви и в лю­бов­та.

ВЕЗНИ

Въп­ре­ки че не мо­же да се го­во­ри за емо­ци­о­нал­на­та ста­бил­ност, по­не в жи­во­та ви нас­тъп­ва пъл­на яс­но­та. Зна­е­те как­во пред­с­тои и мо­же­те доб­ре да ор­га­ни­зи­ра­те де­ла­та си. Не из­п­ре­вар­вай­те съ­би­ти­я­та, за да се пред­па­зи­те от греш­ки. Къс­ме­тът е с вас и ще останете удов­лет­во­ре­ни.

СКОРПИОН

Неделя  е нап­рег­ната по­ра­ди мно­го­то за­да­чи за из­пъл­не­ние, но ще се спра­ви­те. Из­бяг­вай­те кон­ф­лик­ти. Въз­мож­но е ня­кои от вас да бъ­дат из­не­на­да­ни с прис­ти­га­не­то на род­ни­на, ко­е­то ще обър­ка пла­но­ве­те им, но пък ще се рад­ват на при­я­т­ни пре­жи­вя­ва­ни. Па­зе­те се от сблъ­съ­ци с вли­я­тел­ни мъ­же.

СТРЕЛЕЦ

Де­нят е мно­го спо­луч­лив, осо­бе­но за твор­чес­ка изя­ва и лю­бов. По прин­цип ще имате де­ло­ви нап­ре­дък и пос­ти­га­не на же­ла­ни по­зи­ции. Въп­ре­ки при­тес­не­ни­я­та и все още не­и­зяс­не­ни­те пер­с­пек­ти­ви има­те из­год­ни въз­мож­нос­ти за про­фе­си­о­нал­на ре­а­ли­за­ция.

КОЗИРОГ

И за вас неделя  се свър­з­ва с из­год­ни въз­мож­нос­ти за ма­те­ри­а­л­ни при­до­бив­ки, но на­да­ли ще ги пос­тиг­не­те без от­ри­ца­тел­ни емо­ции. Па­зе­те се от до­пус­ка­не на греш­ки в ра­бо­та­та, стре­ме­те се към из­чер­па­тел­на ос­ве­до­ме­ност. Не се до­ве­ря­вай­те из­лиш­но, не раз­чи­тай­те из­ця­ло на обе­ща­ния.

ВОДОЛЕЙ

Де­нят но­си къс­мет и мно­го емо­ции. Вни­ма­вай­те, склон­ни сте да до­пус­ка­те греш­ки в ин­тим­ния си жи­вот. На­ме­ре­те вре­ме за при­я­те­ли­те и близ­ки­те. Ще бъ­де­те об­на­деж­де­ни от ра­дос­т­ни съ­о­б­ще­ния, но­ви пер­с­пек­ти­ви. Не са из­к­лю­че­ни и про­тек­ции. Наб­лю­да­ват се оба­че тре­во­ги от лю­бов­но ес­тес­т­во.

РИБИ

Въз­мож­ни са труд­нос­ти, но все пак не сте ли­ше­ни от бла­гоп­ри­я­т­ни ус­ло­вия да свър­ши­те важ­ни за­да­чи. Има­те фи­нан­сов шанс, сти­га да про­я­ви­те уме­ние в об­щу­ва­не­то и да не до­пус­ка­те греш­ки във во­де­не­то на де­ла­та си. Вни­ма­вай­те, за­ра­ди лю­бов мо­же да пре­тър­пи­те ма­те­ри­а­л­ни за­гу­би.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене