По две фирми в конкуренция за ремонт на тротоарна настилка и поддръжка на площадно осветление в Благоевград

благоевград

Комисия отвори подадените в община Благоевград оферти за ремонт на тротоарни настилки и поддръжка на площадното осветление в града. По две фирми се конкурираха за двете обществени поръчки.

За „Възстановяване и ремонт на тротоарните настилки по уличната мрежа на община Благоевград” в наддаването се включиха „Агромах” ЕООД и „Диана 7”ООД. И двете фирми са посочили срок за изпълнение на поръчката 90 календарни дни и гаранционен срок от 5 години. Различията в подадените оферти са във връзка с авансовото плащане и предлаганата сума от кандидатите. „Агромах” ЕООД предлага 212 401,65 лв. без ДДС, а „Диана 7”- 213 277,55 лв. без ДДС.

Втората обществена поръчка бе с предмет „Поддръжка осветлението на площадното и подплощадното пространство на пл.”Георги Измирлиев” и поддържане на фонтанни инсталации на два басейна на пл. „Георги Измирлиев” и на фонтан, водна завеса и каскада в площадното пространство, както и поддържане фонтана на пл. „Христо Ботев” в Благоевград”. За изпълнител на поръчката оферти са подали фирмите ЕТ „Димитър Янков- Кенеди Метал” и Дружество по ЗЗД „ФОРМФЕКТ”. Предложената сума от ЕТ „Димитър Янков- Кенеди Метал” е 32 124 лв. без ДДС, като срокът за отстраняване на повредата е 1 час, а Дружество по ЗЗД „ФОРМФЕКТ” предлага 24 330 лв. без ДДС и срок за отстраняване на повредата 3 часа

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене