Слънчев първоаприлски ден

слънчево-топло

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд в източна половина от страната ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали. Ще се усили северозападният вятър, по-чувствително в Дунавската равнина. Максималните температури ще са между 18° и 23°, в крайните югозападни райони до 25°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 20°, а минималната 3°, за Банско 19°/7°, Разлог 20°/7°, Дупница 18°/7°, Кюстендил 19°/2°, Перник 19°/7°, Гоце Делчев 23°/7°, Сандански 25°/11° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 23°, а минималните до 8°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще се понижи и ще бъде по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността в следобедните часове. На места в централните райони на Стара планина и Родопите е възможно слабо да превали. Ще духа умерен, по високите и открити части и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра – около 4°.

По Черноморието ще бъде слънчево, след обяд – с временни увеличения на облачността и краткотрайни превалявания. Ще се появи до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 17° и 20°. Вълнението на морето ще е около 2 бала. Температурата на морската вода е 8° – 10°.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене