ХОРОСКОП ЗА 2 ФЕВРУАРИ

ОВЕН
В четвъртък Овните никак не са с добро самочувствие, особено мъжете от знака. Денят е много разнообразен на събития и има предупреждение за толерантност и дипломатичност от ваша страна. Не позволявайте любовните ви проблеми да бъдат спънка в делата ви.

ТЕЛЕЦ
Днес дамите Телци ще се чувстват победителки в много отношения. Става дума за любов, бизнес, финанси и служба. Може би повечето от вас свързват проблемите си за деня със службата, но той предоставя истинско успокоение и удовлетворение от служебния развой. На протекции не бива да разчитате.

БЛИЗНАЦИ
Четвъртък е доста благосклонен към Близнаците. Бизнесът ви може да бъде облагоприятстван от изясняването на проблеми, свързани с ваш съдружник. Може да се наложи да се разделите с този човек и това ще бъде причина за положителни промени при вас. Бъдете предпазливи в службата.

РАК
Днес Раците се чувстват добре у дома и ще посветят деня си на домашна работа. Имате за довършване още нещо и то се явява като план номер едно за деня. Острата нужда от финанси при някои от вас ви кара да сте затворени и неконтакти, но точно това би попречило за едно добро осъществяване.

ЛЪВ
Поведението на Лъвовете в четвъртък може да бъде причина за негативно развитие на деня. В бизнеса търпите промени, но това по никакъв начин няма да наруши финансовия ви статут, с който се ползвате в обществото. Контактите ви носят полза и удовлетворение.

ДЕВА
Днес Девите ще разрешат проблем, свързан с финансите и професионалния им стабилитет. Настъпват благоприятни промени, които ви дават много сили и мобилизация за изпълнение на делата. Самочувствието ви се подобрява от това, че ще имате възможност да успокоите домашните си.

ВЕЗНИ
Засилената интуиция на Везните в четвъртък може да бъде в полза не само за тях, но и за околните. Днес бихте подпомогнали много близки, стига те да се вслушат в съветите ви. Ако съумеете без напрежение да приемете новата форма на изява, която ви се налага, ще се радвате на удовлетворение.

СКОРПИОН
И при Скорпионите четвъртък е ден за промени и те ще бъдат положителни за някои. За други има вероятност от неочаквано и недобро развитие на професионалното поприще. За съжаление някои от вас ще бъдат освободени от службата си. Денят предлага материален статут за дома ви.

СТРЕЛЕЦ
Много добър ден и за Стрелците. Изключително приятни новини, които облагодетелстват финансовото ви развитие и допринасят за добрите промени в дома. Днес са характерни благоприятните развития на съдебни процеси, възнаграждение за изстрадани проблеми и неволи, които сте изпитвали. Ще получите признание за правотата си.

КОЗИРОГ
В добро здраве и силен дух, днес сте с намерение да довършите докрай планираните задачи за деня. Действително денят предразполага за развитие на делата ви и вие знаете, че няма време за отлагане. Денят предвещава раздяла с близък човек, който неведнъж ви е изваждал от трудности. Не сте в позиция да настоявате за увеличение на заплащането ви.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите са в много добра “форма” днес, но денят едва ли ще бъде така добър за вас. В много отношения можете да разчитате на добрия шанс и възможностите, които предлага четвъртък, но в обществените дела ще имате силни спънки и трудности. Очаквайте постъпления в банковата си сметка или ще получите на ръка дължими суми.

РИБИ
В четвъртък промените няма да отминат и Рибите. Това като че ли най-вече засяга мъжете от знака. Решени сте да осъществите плановете си за днес и какво ще ви коства, не ви интересува. Вие сте решили, че най-сетне делата ви трябва да потръгнат, и днешният ден ще ви даде тази възможност. Заблуждавате се, ако смятате, че сте на върха на успеха си, трябва по-големи усилия от вас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене