Местния печат

„Вяра“

Пожарникарят от с. Покровник посрещна с отбрани мезета и букет вина кмета на Благоевград Ат. Камбитов и депутата Й. Андонов

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов, депутатът от ГЕРБ Йордан Андонов, селски кметове и градски бизнесмени отпразнуваха вчерашния празник Трифон Зарезан в къщата на известния бизнесмен от село Покровник Емил Тодоровски, познат като Пожарникаря.

С чай и огън бунтарите в Дупница си спомнят за барикадите, Михаил Панчев: Не ни пускаха да влезем в Петрич, а след 20 г. в Германия дадоха на дъщеря ми документи за 20 минути

С чаша чай и огън бунтарите на Дупница ще си спомнят за паметните събития от Дупнишките барикади отпреди 20 години.

„В събота от 11 часа на мястото на основните барикади в Дупница – жп линията, ще се срещнем отново. Събираме се пак заедно, за да изкажем своето уважение към това, което успяхме да постигнем заедно с десетки, дори хиляди дупничани. Ние имахме кауза, в която вярвахме, която защитавахме. В събота отново ще заявим позицията си, че сме готови на всичко, за да защитим демокрацията в България.

Безработни от Говедарци настръхнаха срещу директора на училището: Обяви място за чистачка, а не назначава никой, за свой човек ли го пази?

Свободно работно място за хигиенист в ОУ “Димчо Дебелянов“ разпали страстите в самоковското село Говедарци. Мястото е обявено за вакантно от началото на януари, но и досега няма назначен човек, недоволстват жители, които изпратиха сигнал до в. „Вяра” случаят да бъде проверен.

Д-р Андон Вангелов и подчиненият му д-р Ал. Попов спорят за управител на Спешен център-Петрич

Д-р Андон Вангелов и д-р Александър Попов влизат в битка за шефското място на Спешния център в Петрич. Според запознати конкурсът, който ще се проведе този петък – 3 февруари, ще бъде изключително оспорван и интересен. В Петрич предполагат, че конкурсът ще бъде спечелен от д-р Александър Попов, който работи като лекар в Спешния център на южната община отскоро.

Кирил Калфин с най-много номинации за депутат от ГЕРБ-Кюстендил, дупничани: Втори път не бихме гласували за кюстендилец 

Бившият депутат Кирил Калфин получи най-много номинации за участие в кандидатската листа на ГЕРБ в Кюстендил за предстоящите предсрочни избори за Народно събрание. Номинации получиха още областният управител Виктор Янев, шефката на минипарламента Михаела Крумова, както и младият адвокат Красимир Петров.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене