Местния печат

„Вяра“

Съдия Христина Владимирова от Перник забрави да декларира ипотека на съпруга си за космическите 1 530 000 лв., адвокатът на мюфтията от АБВ – Кюстендил, Кр. Руев скри 12 464 лв.

Ипотека за 1 530 000 лв. забрави да впише в декларацията си за имотно състояние пред Сметната палата съдийката от Перник Христина Владимирова. Тя не е декларирала данни за съпруга си – ипотекарно задължение по анекс към договор за кредитна линия в размер на 1 530 000 лева в полза на юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху собствен урегулиран поземлен имот с площ 958 км.м заедно с построената в имота еднофамилна жилищна сграда с разгърната площ 391 кв.м в село Кралев дол, община Перник.

След няколкодневно увъртане: Ивайло Стоянов – Тропе призна: Действах сам в обира на магазин „Каприз”, баща ми е на легло, нямаме пари

След няколкодневно увъртане в показанията си Ивайло Стоянов – Тропе призна, че е действал сам и никой не му е помагал в обира на магазин „Каприз”. „А. Килев и К. Димитров не са участници в обира, действах сам, никой не ми помагаше.

6 млн. лв. бюджет гласува ОбС – Бобов дол, общината очаква 474 300 лв. приходи от имоти

Бюджет в размер на 6 058 805 лв. приеха общинските съветници в Бобов дол на първото си заседание за годината. Финансовата рамка на миньорската община за 2017 г. бе увеличена заради средствата, отпуснати по Програмата за трансгранично сътрудничество (ТГС) на България с Република Македония за корекция на р. Горещица в Мламолово.

Родители от Дупница със сигнал до „Вяра”: Учениците в Тютюневото продължават да мръзнат, калориферите почти не работят, парното е слабо и от прозорците духа

„В Професионалната гимназия по хранително-вкусови и химични технологии (по-известна като Тютюневото, бел. авт.) в Дупница е много студено и децата мръзнат. В стаите има калорифери, които почти не работят. Парното е слабо и от прозорците духа студен въздух в гърба на нашите деца.

14-годишната Зоя Найденова роди момиче в Благоевград

14-годишната ромка Зоя Найденова от Благоевград даде живот на прекрасно момиченце. И въпреки че рожбата и се роди само два дни преди празника Трифон Зарезан, малолетната майка избра за отрочето си името – Мария в чест на Божията майка. Малката госпожица се появи на бял свят вчера преди обяд в родилното отделение на МБАЛ – Благоевград и с перфектните си размери – 51 см и 3,2 кг.

Венцислав Вергилов: Половината Джерман сме без вода, имам 2 деца, не мога ръцете да им измия, вдигам бунт под прозорците на ВиК-Дупница

„От два дни половината село Джерман няма вода. Аз съм с две деца, ако утре проблемът не бъде решен, лично ще организирам бунт под прозорците на директора на ВиК – Дупница Илия Илиев. Искам да призова джерманци да са по-задружни, да се сплотят, за да решим заедно проблема с водоснабдяването на селото. Мрънкането пред магазините и кръчмите не е решение”, това съобщи в редакцията на вестник „Вяра” Венцислав Вергилов, който по-рано алармира за две огромни ями, зейнали след ВиК аварии по улиците на селото.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене