Георгиев, когато свърши популизмът, оставаш ти и едно нищо зад теб…

От Ралица ВАСИЛЕВА

…и ще дойде ден, ко­гато очите на жителите на град Кресна ще се отворят. Новата власт, дошла с девичи сълзи, росен чемшир и глътка вино, ще увехне и ще се ос­ъзнаем от омаята на промя­ната…

Това ви чака, уважаеми жители на община Кресна. Пробуждането от приятния унес на новото управление на Николай Георгиев след ароматното опиянение на неговия популизъм. И поне­же не може да ви нахрани с резултати и развитие, той ви храни с вяра… досущ като Вапцаров. Вяра, че ще живе­ете добре, че популизмът ще победи, но реалното – това, което един кмет трябва да прави – го няма. Къде е раз­витието на общината, къде е новата инфраструктура, къде е доброто финансово състояние…

Замислете се: дните на Николай Георгиев, ваши­ят нов и обичан кмет, ще стават все по-тежки, за­щото вече ГЕРБ не е на власт и няма кого да обвинява за своите неуспехи. Все още ви хвърля златен прах в очите, разпалвайки ви да протес­тирате, но какво ще ви отго­вори утре – когато Вашите протести отминат и вие ще се нуждаете от истинска и добре работеща община? Кой ще е виновен тогава, ко­гато нещата няма да се случ­ват? Скандалът с водният цикъл се получи, протестите срещу катастрофите също… Но утре, ако исканията ви се постигнат и реализират и пак хора продължат да ги­нат по пътя, кой ще му е ви­новен?

Отговорът е – той. Той е ви­новникът, че ви храни с вяра и популизъм, а не с реални резултати. Тези, които не сте се осъзнали още, редно е да се осъзнаете – община­та ви е в колапс. Няма пари, има дългове, само „Аделина Стил“ има да взема почти половин милион лева от Ва­шите пари, а Георгиев тайно им прави совалки и обеща­ва тлъсто парче от баницата, за да не му пречат на дивия популизъм. Но театърът ще свърши и вие, уважаеми жи­тели на община Кресна, ще платите масрафа. Тежкото наследство на Илиян Кръс­тев ще ви затежи още пове­че и опозицията от ГЕРБ в Кресна явно е купена, за да може да ви спаси.

Решението е във вашите ръце и го приложете още днес. Идете в общината и разбира се, ако кметът е там, а не на вилата или в София да реди схеми, му поставе­те въпроса ребром. Какво правиш за общината, Коле? Чакаме положителни резул­тати!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене