Местния печат

„Вяра“

Камерите на кмета Чимев заснеха кримката Тропе с приятели да измъква торба парфюми за 6 бона от „Каприз” на ул. „Николаевска” в Дупница

Камерите на кмета Методи Чимев заснеха нагла кражба от парфюмерия „Каприз” в центъра на Дупница. На записите се вижда как младежи с нахлупени качулки разбиват вратата на магазина и отмъкват торба с парфюми. Собствениците Любомир и Ваня Георгиеви оценяват щетите на 5-6 хил. лв.

ГЕРБ-Дупница единодушно номинира лидера си Ивайло Константинов за депутат, Кирил Калфин не получи и глас

Лидерът на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов е на крачка от влизане в българския парламент. Структурите на ГЕРБ в региона – Дупница, Рила, Кочериново и Бобошево, вече го номинираха за кандидат-депутат за предстоящите парламентарни избори през март. Според анализаторите именно Ивайло Константинов е с най-голям шанс да осигури депутатско място за партията на Бойко Борисов и да запази водещата й позиция в Кюстендилска област.

 Родителите на 25-год. Александър Христов-Чичето от Банско го откриха премръзнал до смърт в колата

25-годишният Александър Христов, с прякора Чичето от Банско, бе намерен мъртъв вчера сутрин в колата си в гаража му. На тялото на младежа се натъкнал баща му, който е бивш военен в поделението на града. След закриването му обаче е прехвърлен в Благоевград. Предполага се, че смъртта е настъпила заради измръзване.

 Съветничката Св. Атанасова: Къде отиват 2 млн. лв. приходи от курорта Боровец, треньорите от спортните клбове остават без пътни  

Съветничката Светлана Атанасова бомбардира общинската управа с въпроси къде отиват приходите от курорта Боровец на ОбС сесия в Самоков. Приходите от Боровец, които влизат в хазната на общината, са около 2 млн. лв. годишно. “Боровец е национален курорт, за него в новия бюджет са предвидени 140 000 лв.

 Община Бобов дол стартира проекта за изграждане коритото на река Горещица в Мламолово, с близо 200 000 евро строят подпорни стени

Община Бобов дол стартира проекта за изграждане коритото на река Горещица в село Мламолово, съобщават от местната управа на сайта на кметството в миньорския град. Общината кандидатства за финансиране на проекта по Програмата за трансгранично сътрудничество (ТГС) на България с Македония. Проектът е на обща стойност 399 745, 79  евро, които ще бъдат разделени по равно между общините Бобов дол и Ранковце.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене