СКАНДАЛ!!! Контролата между „Беласица“ и „Струмска слава“ не завърши

Контролата между отборите на „Беласица“ и „Струмска слава“ не завърши, след като нивото на напрежението в него стигна точката на кипене

Срещата бе прекратена в 80-та минута, след като старши треньорът на тима от Радомир извади футболистите си от терена, недоволен от съдийско решение. Владимир Димитров имаше претенции за неотсъдена дузпа, при резултат 3:1 за „Беласица“.
Това бе само върха на сладоледа, след като събития, случили се малко по-рано, подсказаха, че има предпоставки за подобно развитие на срещата. Така например преди началото на срещата трима играчи на „Струмска слава“ си спретнаха скандал и почти стигнаха до бой. Иначе резултатът откри за Беласица Красимир Шапкаров в 20-та минута. В 41-та минута Любо Танев покачи на 2:0 за петричани. След почивката в 56-та минута от пряк свободен удар Димитър Петков върна един гол за Славата, но Шапкаров само две минути по-късно с втория си гол в мача оформи и крайното 3:1.

Познавачи на футболните нрави от югозападния регион пък припомниха, че от доста време насам има закачка между двата тима, която, по всичко личи, че не е била преодоляна, независимо от опита, направен от двата отбора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене