Малшансът преследва ръководството на „Пирин“(Гоце Делчев)!

Ръководството на неврокопчани могат да се оплачат от липсата на късмет

След като от отбора си отиде Иван Арнаудов и бюджетът определено се върна на едно далеч по-скромно ниво, после дойдоха снегът и студът, които отложиха старта на подготовката. Сега спокойно можем да кажем, че присъствие инкасира и малшансът за ръководството пи организацията на контролни срещи, което определено не е добре, след като в програмата за подготовка на наставника Йордан Боздански желаните са поне 8. Това обаче взе да буди съмнение, след като само в рамките на няколко часа бяха отказани две от тях, а до началото на пролетния полусезон, до 25 февруари, остават по-малко от 30 дни.

След като в четвъртък вечер бе договорена контрола с гръцкия „Акритас“(Като Неврокопи), изненадващо вчера късно вечерта от  гръцкия тима отказа спаринга с мотива, че имат  болни футболисти. Плануваната за събота контрола с „Оборище“ също бе отменена малко по-рано и именно това стана причина тимът от южната ни съседка да бъде търсен като партньор за приятелска среща.

От „Пирин“(Гоце Делчев) пък стартираха търсене на съперник за 1 февруари, а единствената сигурна контрола в по-близък план е на 4-ти февруари с „Пирин“(Разлог) и със сигурност ще се играе в Гоце Делчев заради по-добрите условия в града.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене