Местния печат

„Вяра“

Ексшефът на общинската болница в Дупница Р. Тимчев дал 2 апарата за хемодиализа срещу ремонт на покрива, изчезнали и 2 коли

Два модерни апарата за хемодиализа от общинската болница в Дупница „Св. Иван Рилски” са дадени на бартер на самоковската автокъща „Ауто Леон”. В замяна на апаратурата автоджамбазите се ангажирали да ремонтират покрива на лечебното заведение.

Израелец по прашки се изгаври с кръста над Банско

Израелец лъсна по червени пршки и оскверни кръста на връх Тодорка в Пирин планина над Банско. Чужденецът се снимал гол със скейтборд до разпятието и качил фотосите в Instagram.

Скиорите в шок: Кой ще озапти къщетата капанчета в Боровец, с гол пластмасов задник еротик бар набира клиенти, цял свят ни се смее

Боровец се плъзна яко по нанадолнището и пропадна до курорт със статут на сексдестинация, изкушаваща туристите не със ските и пистите, а с евтина храна, пиене и гуляй. На търговската улица в курорта куп кичозни капанчета, известни като къщички, никнат като гъби, а вече съществуващите се разширяват на воля. Кичът и безобразията в Боровец трещят вече даже до Острова след напоителна и пикантна статия на местния таблоид „Сън”.

Валери Симеонов би шута на Петър Василев от НФСБ-Бобов дол и аверите му Стоян Терзийски и Георги Амбарков

Националният изпълнителен комитет на политическа партия Национален фронт за спасение на България прекрати членството на лидера на партията в Бобов дол Петър Василев. Решението за това е било взето в присъствието на председателя Валери Симеонов, зам.-председателите Данчо Хаджиев и Валентин Касабов, секретаря на НФСБ Мария Петрова, а също и председателя на НКК Християн Митев.

Потресаваща трагедия в Благоевградско! Съпрузите Любен и Веска Яневи издъхнаха заедно в 1 ден, откри ги разносвач на хляб

77-годишният Любен Янев и 76-годишната му съпруга Веска от благоевградското село Горно Хърсово починаха мистериозно в един ден няколко часа един след друг. Сигналът за инцидента е подаден на телефон 112 към 12,20 часа вчера.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене