Мото зрелище: Състезателите на клуб „МСК Калабак 1969“ Самуилово най-бързи в клас „МХ85”, състезател от Симитли зае трето място

мотори

Юлиан Райчев и Теодор Гигов от клуб „МСК Калабак 1969“ Самуилово заеха съответно първо и второ място в клас „МХ” на завършилия вчера 1-ви кръг на Републиканския шампионат по мотокрос. Състезанието беше първо за годината пред родна публика и се проведе на мотополигона в село Порой, до град Поморие. Юлиан Райчев, който събра 47 точки, а неговият съотборник Теодор Гигов е с 45 точки, а третото място е за Атанас Петров с 38.
Изключителен успех записа Димитър Грозданов от клуб МХ Рейсинг- Симитли. Митко с мотор КТМ остана трети в клас „МХ65” и спечели 40 точки. В този клас първи е Ерай Хасан (Бъл), с 47 точки. Със същия точков актив завърши и Кристиан Иванов, но заради второто си място във втория манш той остава на второ място и в крайното класиране. Близо 15 000 зрители дойдоха в двата дни, за да видят зрелищната надпревара. Трасето и организацията бяха отлични, а атмосферните условия също спомогнаха за доброто настроение.

struma.com

мотор

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене