Бодуров: Невероятно е! Роди ми се дете, а и отбор си намерих (ВИДЕО)

Новото попълнение на ЦСКА Николай Бодуров даде първото си интервю като футболист на „армейците“

Опитният защитник подписа днес до края на сезона и отпътува за Испания, където ще се присъедини към отбора на Стамен Белчев на подготвителния лагер в Сан Роке.

Пред официалния сайт на клуба Бодуров изрази сериозните си амбиции да постигне успехи с екипа на ЦСКА.

„Чувствам се невероятно. На всеки един пожелавам да изпита това – да му са роди дете. Това за мен осмисля живота на всеки човек. Сега и отбор си намирам. Наистина сериозен отбор. Щастието ми е пълно в този момент“, каза младият баща.

„Готов съм, разбира се. Обичам предизвикателствата“, коментира Николай Бодуров.

„Да, гледах няколко мача. Обичам да гледам българското първенство. И в Англия като бях, пак следях българския шампионат. Не се притеснявам. Адаптирам се бързо, нямам проблем в това отношение. На тях ще им помогне, че ме познават – да се адаптират те към мен. Гледах откъси от контролата вчера. Мисля, че ЦСКА надигра Локомотив (Москва), създаде доста положения“, продължи бившият защитник на Литекс и Фулъм.

„Максималист съм. Много е трудно за титлата, но ще дам всичко от себе си и ще се боря докрай. Амбициите ми са да са доволни феновете, май това е най-важното. Футболът без фенове не струва. Ако феновете не са доволни, значи нещо не е както трябва“, добави Бодуров.

 

 

 

 

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене