Без категория

СПАСЯВА НИ ОТ ОТВРАТИТЕЛНОТО ЧИСТЕНЕ НА ТОАЛЕТНАТА! Ще блести без скъпи препарати

Почистването на тоалетната е сред най-неприятните домакински задължения, а и не всеки е съгласен да използва препаратите, пълни с химикали, за да поддържа чистотата.

За щастие, има начин да приготвите свой препарат, който не е отровен и чисти ефективно.

Домашните рецепти за почистващи препарати са страхотни по ред причини.

Те са по-евтини, отколкото купешките, а овен това са по-екологични.

Домакиня от Щатите изобрети своя рецепта за почистващ препарат за тоалетна, който освен че е евтин, дава и прекрасни резултати.

Ето и рецептата:

1/4 чаша течен сапун

3/4 чаша вода

2 супени лъжици сода за хляб

8-10 капки етерични масла

В състава на своя домашен препарат бихте могли да използвате какъвто течен сапун искате, както и етерични масла по избор, според вашите предпочитания. В друга подобна рецепта се казва, че към домашния препарат може да се добави и малко царевично нишесте.

Според друга домакиня, която също сама проектирала домашен препарат за тоалетна, разкрива още по-опростен състав – сода за хляб, оцет и етерично масло по ваш избор.

Получената течност, без значение коя рецепта ще опитате, бихте могли да разделите на части и да замразите. За целта може да ползвате форми за лед. За да изчистите тоалетната, без да търкате, трябва просто да пуснете няколко от направените кубчета в тоалетната, да изчакате 20 – 30 минути и след това да пуснете водата. На практика получената пяна ще свърши цялата работа вместо вас./zajenata.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене