Антон Карачанаков се присъедини към „Берое“

Футболистът директно пристигна от Полша в Кипър, където елитният ни отбор е на зимен лагер

Както е известно бившият нападател на ЦСКА и „Славия“ бе привлечен в лагера на миналогодишния ни евробоец през зимната пауза, след като се заговори за възможността да не разчитат в неговия досегашен тим.

Иначе „Берое“ привлече Антон Карачанаков с договор до лятото. Крилото идва в Стара Загора като преотстъпен от полския „Краковия“ (Краков).

Той ще се присъедини към „Берое“ по време на лагера на отбора в Кипър, обявиха от клуба.

Карачанаков премина в „Краковия“ от „Славия“ преди година. Той обаче имаше минимално участие в мачовете на полския отбор и от клуба потърсиха решение.

„Берое“ започна селекцията си, като подписа с хърватския нападател Матеас Делич.  Клубът подписа днес и с бившия играч на Банско и „Локомотив“(Пловдив) Мартин Райнов, за когото това е завръщане у дома, след като се направи своите първи крачки във футбола именно в школата на заралии. Полузащитникът се завръща в състава, след като разтрогна със „смърфовете“ в края на пролетния дял на първенството.

В отбора опитват да подобрят нападението си преди подновяването на първенството. Старозагорци са осми на пет точки от първата шестица. Съставът обаче е третият най-слабо резултатен с 16 гола в 19 мача.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене