Трима нови се присъединяват днес към „Пирин“(Гоце Делчев)

Става дума за стари познайници на публиката в града край Места, на които обаче се възлагат надежди да дадат нов живот на отбора след последните събития около него

Зефир Катунчев

Първият от тях е Зефир Катунчев, който игра за последно в „Пирин“ преди повече от година, когато обаче се отказа от активна състезателна дейност заради своите ангажименти в системата на МВР. Сега обаче той склони да даде помощта си на тима, след като с него бяха проведени разговори от страна на наставника Йордан Боздански и председателя на УС на клуба Иван Близнаков.

Илия Тафров

По подобен начин стоят нещата с друг опитен бранител в лицето на Илия Тафров. Той също ще трябва да съвместява своите служебни задължения и футболната игра, но също  се съгласи да бъде на линия в тима, където направи име. Самият той за последно игра в „Пирин“(Разлог) през есента, но само няколко мача след това се отказа заради проблеми с травма.

Третото ново попълнение пък игра преди около половин година в Гоце Делчев, когато реши да промени своя професионален път. Става дума за младия Станимир Благоев, който за последно игра в „Септември“(Симитли), но стана един от серията футболисти, напуснали клуба. Веднага след новината за освобождаването му, той бе атакуван с обаждане от страна на ръководството на „Пирин“(Гоце Делчев), което бе прието от негова страна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене