Двамата зам.-кметове на Гоце Делчев – Валери Сарандев и Богдан Боцев с номинации от младите социалисти за депутати

Младите социалисти от Гоце Делчев излъчиха на проведеното вчера номинационно събрание на Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев 11 номинации за народни представители в 44-тото Народно събрание, за което предстоят предсрочни парламентарни избори.

Корнелия Нинова, Валери Сарандев, Кирил Добрев, Красимир Янков, Момчил Неков, Богдан Боцев, Димитър Бояджиев, Иван Геров, Костадин Харисков, Илия Александров и Иван Ченчев са номинираните от младите социалисти за кандидати за депутати.

Събранието започна с отчет за дейността ва МБСП – Гоце Делчев за предходната 2016-та година, представен от председателят на Младежко обединение Димитър Бояджиев.

Той отчете макар и фатални, но много успешни 13 инициативи на младите социалисти, както и приноса им за красноречивата победа на БСП на президентските избори и в гоцеделчевско.

На събранието бе представена и управленската платформа на социалистите, която е ориентирана изцяло към хората и подобряването на качеството на живот в страната.

След отчета на Бояджиев последва и прием на няколко нови млади членове и номинациите за кандидати за народни представители.

На 01.02.2017 година предстои общинска конференция на БСП – Гоце Делчев, която ще обобщи номинациите на всичките 36 организации на БСП на територията на общината и ще излъчи местните кандидати за народни представители, които ще попълнят областната листа на социалистите.

Официални гости на събранието бяха и младежките председатели на БСП в Гърмен – Иван Мицов и на Сатовча – Любомир Кумбаров, както и бившата председателка на МО в БСП – Гоце Делчев Мария Запрева и общинският съветник Петър Янев, който е почетен член на обединението.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене