В топ 10 на Младежкото БСП са двама благоевградчани

младежкото БСП

Тази събота и неделя се проведе Националната конференция на Младежкото обединение на БСП в София, на която представителите на Благоевградска област получиха отлична оценка.

Асен Балабанов

Областният лидер Асен Балабанов се нареди на пето място по брой гласове за член на Националния съвет на младежката организация, а веднага след него бе класиран общинският младежки лидер Антон Асиски.

Антон Асиски

Като делегиран представител Пиринският край ще бъде представляван в НС и от общинския съветник от Гоце Делчев Димитър Бояджиев.

Димитър Бояджиев

На конференцията младежите избраха и новия лидер на младите социалисти – Вероника Делибалтова.

Председателят на столетницата Сергей Станишев пожела на младите социалисти да продължат да бъдат, дори с още по-голяма сила – групи за натиск. „Защото те са истинското гражданско общество. Ако видят, примерно в една община, че кметът върши безобразия, те трябва да реагират, да му задават въпроси, така че обществото да знае, че има кой да ги защити“, заяви Сергей Станишев.

Той похвали младежите за добрата работа през изминалия двугодишен мандат и подчерта, че както и в последните кампании, рачита именно на Младежкото обединение да изиграе основна роля в кампанията за европейските избори и тяхното спечелване от БСП.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене