Местния печат

„Вяра“

С коктейл „Молотов“ опожариха алфаромеото на сем. Грънчарови и джип в Благоевград, щетите са за 5000 лв., обгоря и саниран блок

„Алфа Ромео”-то на семейство Грънчарови  и джип „Ленд Роувър“ пламнаха като факли в благоевградския квартал  „Еленово”, като щетите са за над 5000 лв. Новият палеж вдигна пак на крак криминалистите в Благоевград. Сигналът за огнения инцидент е получен вчера към 01,45 часа. Пожарът е бил толкова голям, че е унищожена и фасадата на новия саниран блок в квартала.

Трагедия! Откриха разложения труп на отец Станоя Митев от Мала църква в леглото, домашните любимци го наглозгали

84-годишният отец Станоя Митев от самоковското село Мала църква бе открит мъртъв в леглото у дома си, заобиколен от домашните си любимци. В селото върви ужасният слух, че тялото на свещеника било разкъсано от собствените му кучета и котки.  Сигналът за мъртвеца е подаден на 112 от кмета на село Мала църква Ивайло Петров.

Водопровод гръмна и наводни мазе на ул. „Княз Борис І” в Дупница, ВиК работници и пожарникари 2 часа отводняваха

Работници на ВиК-Дупница и пожарната отводняваха мазе в центъра на града в сряда следобед. Аварията бе на ул. „Княз Борис Първи” №18 (срещу градинката до управлението на полицията), възникнала е заради незазимен водомер.

Продават 3 имота на Георги и Веселка Петрови от Кюстендил за 55 000 лв., ипотекирали ги, за да си купят апартамент

За 55 000 лв. продават 3-те дворни места на баща и дъщеря Георги и Веселка Петрови от кюстендилското село Вратца. Бомбастичните суми обявиха от частното съдебно изпълнение, след като се стигна до публична продан на имотите на фамилията.

Министър Бъчварова раздаде 7 нови автомобила на полицията в Кюстендил, отваря нови работни места и за сътрудници

Министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова раздаде 7 нови автомобила „Киа Сийд” за полицията в Кюстендил дни преди да сдаде поста. Тя обяви, че отпуска средства за ремонт на автомобилите, но не посочи цифри. По горещата тема в Самоков с изчезналите 50 000 лв. от общинската хазна министър Бъчварова заяви единствено: „Нека оставим съдът да си свърши работата.” Припомняме, че делото се точи заради липсата на пари в Института по криминология, където трябва да направят качествено разследване, защото в противен случай обвиненията срещу Димитър Прасков може и да отпаднат.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене