Екшън в „Билла“ – Благоевград в часа пик! Шок за клиенти и децата им! Ето какво се случи

Истински екшън се разигра вчера в часа пик около 17.30 в магазин в Билла в Благоевград, внезапно двама гардове с диви погледи се спуснаха след човек, който направи опит да избяга от магазина и го заловиха. С влачене през целия магазин го вкараха в стаичка, нещо като склад.

Докато хората се оглеждаха, за да разберат какво се случва, кански писъци, вой и рев огласиха магазина. Идваха от стаята, в която бе затворен човекът, наречен от охранителите крадец и наркоман. Намесихме се, заявявайки, че не е нормално във време, в което в магазина пазаруват майки с деца, да се чуват такива потресаващи писъци. Жена, чието дете се уплаши и се сгуши в майка си, с юмруци започна да удря по вратата, където бе заключен престъпникът.

Показа се охранител, който попитахме защо бият така жестоко задържания, няма ли полиция ,на която да го предадат, и защо така стресират клиентите. На което единият от гардовете заяви, че не го бият, просто паднал на плочките и се ударил,затова вие. Друг пък заяви, че този симулирал След намесата ни и на жената с детето, престъпникът спря да „вие“. Ние извикахме полиция. Най-страшното бе, че отново станахме свидетели на хорското бездушие.

Някои от мъжете отминаха с безразличие, чувайки наистина зверските писъци, коментирайки, че такива трябва да бъдат пребивани на място и защитавайки гардовете „Ако такъв ти грабне чантата, какво ще правиш“, питаха част от силните мъжаги. „Ще извикам полиция, няма да търся мутри, за да го пребия ,отговорихл Ужас и безсърдечие. Потресаващо. Законът е категоричен, никой няма право да бие.

В такива случай гардовете би трябвало да извикат органите на реда и да предадат арестувания крадец. Всъщност не стана ясно какво е откраднал въпросният „наркоман“. Според един от охранителите, който бе буквално озверял ,той получавал 400 лева ,и заради такива като този му удържали от заплатата ,а хранел две деца и семейство. Заключеният бил откраднал бутилка с алкохол, друга жена от магазина пък каза, че човекът счупил бутилка и сега тя трябвало да чисти и да я плаща. Намеси се и трета госпожа, която май бе нещо като управителка ,за която най-големият проблем бе не ,че писъците в магазини изкараха акъла на клиентите, а че снимаме.

Трима от репортерите ни станаха свидетели на този инцидент. За броени минути дойдоха полицаи и си отдъхнахме. Крадецът попадна в сигурни ръце , сигурни за живота и здравето му. Ще разберем от коя фирма са охранителите на магазин Билла утре.

А на полицията благодарим за бързата реакция. Наистина беше страшно да си свидетел на подобна агресия …..Винаги сме били на страната на полиция и гардове ,ако някой нарушава правилата трябва да бъде наказан, но това което днес видяхме придава истинност на множество сигнали достигнали до нас за поведението на подобни пазачи в нощните клубове и по магазините.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене