Супершанс! Футболна мечта на Бербатов се сбъдва

Поредна футболна мечта на Димитър Бербатов е на път да се сбъдне. Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бенитес призна, че „свраките“ се оглеждат за нов нападател през януари. Това е прекрасна новина за Бербо, който се намира в Англия, за да си уреди трансфер в клуб от Висшата лига или Първа дивизия.

Наскоро Митко даде интервю за вестник „Таймс“, в което призна, че би преминал в „Нюкасъл“, ако пред него се разкрие подобна възможност.

На Острова са наясно, че такива съвпадения в изказванията на играч и мениджър почти никога не са случайни.

Местните футболни експерти са категорични, че шансовете да се стигне до сделка за българския нападател се увеличават. Факт, е че в момента първодивизионният Нюкасъл има проблем с атакуващите си играчи. Голмайсторът на тима Дуайт Гейл получи травма и все още не е ясно колко време ще отсъства от терена. Другият таран в тима Александър Митрович също е контузен.

„Трябва да изчакаме окончателното мнение на лекарите – коментира загриженият Бенитес. – Анализираме ситуацията и ще вземем решение. Възможно е да привлечем нападател до края на трансферния прозорец през януари.“

В тази ситуация Бербатов изглежда идеалният кандидат за трансфер на „Сейнт Джеймсис Парк“. Той е свободен агент от лятото, когато напусна гръцкия ПАОК. Желанието на нападателя е да се завърне на Острова, пише ежедневник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене