Невркопчанката Катерина Влахова е избрана за член на ВКРС на БЗНС

На събрание на УС на БЗНС, председателят на БЗНС Благоевград Таня Бушева, бе преизбрана за член на Постоянното присъствие на Съюза.

Катерина Влахова, член на Висшия контролно-ревизионен съвет, излъчена от БЗНС Благоевград, бе избрана за заместник председател на Висшия контролно-ревизионен съвет.

Двете дами споделят, че този избор е голям успех за областта. Приемат позициите си преди всичко като отговорност. Отговорност към членовете на Съюза, към ръководството. Отговорност към тях самите, към близките си. Осъзнават, че ги чакат много битки и къртовски труд.

Гледат напред с оптимизъм. Казват, че пътят пред тях е единствено и само в полза на обществото. Не партийния, не личния.

”Възпитана съм и съм отраснала с чувство за справедливост. И това е най-големия гарант, че няма да прекрача онези линии в политиката, които нарушават обществения интерес”, споделя Таня Бушева.

“Ще работя с ясното съзнание, че от мен се изисква обективност и съвест, за да изпълнявам функциите си на контролно-ревизионен орган”, споделя Катерина Влахова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене