Кирил Илиев: Тотален провал! Най-слабият резултат и подкрепа за политическа партия ГЕРБ Благоевград от основаването и досега

Уважаеми съпартийци и съмишленици,
Този пост е за Вас!
Сега, след изборите можем да направим един кратък, но изчерпателен анализ, който гласи:
„Политическо ръководство което не спазва своите собствени принципи и правила е обречено!“
И доказателството е налице! Най-слабият резултат и подкрепа за политическа партия ГЕРБ Благоевград от основаването и досега!
ТОТАЛНА загуба на доверие в ръководството и ТОТАЛНА липса на идеи, визия и програма за изборите, ТОТАЛНА морална деградация в ръководенето на кампанията и ТОТАЛЕН нихилизиъм към всичко и всеки в организацията, ТОТАЛНА липса на емпатия към членската маса и симпатизантите, ТОТАЛНО сервилничене на една обречена кандидатура, ТОТАЛНА липса на представа за проблемите в дневния ред на благоевградската общественост!
Мога да продължа до безкрайност да наричам провала с всичките му имена и разновидности! Тотален провал – това е моята оценка!
А нещата можеха да бъдат прости – трябваше само да бъде зачетена волята и вота на хората от актива на ПП ГЕРБ! Нищо повече, нищо по-малко!
Е поне едно хубаво нещо произлезе в кампанията или може би две: първото е, че никой от натрапените ни и наложените „от горе“ и лично „от Бойко Борисов“ лица в челните места в листата за кандидати за съветници не успя да събере дори и минимална подкрепа, и сега поне няма да берем срама, хора, които нямат нищо общо с партия ГЕРБ да ни представляват в общинския съвет. И второто е, че нашият избирател доказа, че гласува свободно и никой под никаква форма не може да му влияе върху свободата на избора!
В ПП ГЕРБ няма и никога няма да има крепостни и бездушни избиратели!
И накрая, колкото и клиширано да звучи е вярно, че „доверие трудно се печели и лесно се губи“. Ние от ПП ГЕРБ години наред имахме доверието на Благоевград, но за последните 2 години с лека ръка го пропиляхме и изгубихме! Но! Но не изгубихме достойнството и волята си, и именно те ще ни помогнат да се докажем и да продължим започнатото!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене