Новият треньор на „Пирин“(Благоевград): На „Пирин“ не се отказва

Новият треньор на Пирин Милен Радуканов официално беше представен в Благоевград и заяви, че на орлетата не се отказва и е чакал отдавна тази оферта

За последно той водеше Славия през сезон 2013/14, а сега подписа за година и половина в Благоевград.

„На Пирин не се отказва, тази оферта я чаках отдавна. Аз съм си тръгвал винаги щастлив от тук, дори на гости като съм идвал. Не смятам да си тръгвам. Благодаря на ръководството – на г-н Камбитов, на Венко Попов, че ме поканиха. Веднага приех това обаждане, чаках го от доста дълго време. Дойдох тук и преди 23 години, играх финал за Купата, загубен злощастно от Левски в последната минута. Този дух може да се изпита на много малко места”, сподели Радуканов на стадион „Христо Ботев”.Той е уверен, че публиката на Пирин ще има съвсем различно отношение към него в сравнение с напусналия през задния вход Стефан Генов.

„Ще дам най-доброто от себе си. Сигурен съм, че ще намерим общ език с футболистите. Това са си техни взаимоотношения и не искам да коментирам. Аз благодаря на феновете на Пирин за отношението и подкрепата преди, сигурен съм, че и сега ще ме приемат. Искам да бъдат убедени, че ще направим всичко, за да се гордеят от отбора си”.
Той разчита до заминаването за Турция ръководството да му осигури двама или трима нови играчи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене