Местния печат

„Вяра“

Второ лукс возило на Сашо Боксьора горя в Дупница, подпали сеата на комшиите

Втора лукс кола на Александър Васев-Кацов горя като факла само 5 месеца след предишния огнен ад, погълнал скъпото му „Ауди”. На 10 януари Кацов се раздели с „Порше Кайен”, което подпали и колата на съседите му Цингарски. Пожарът изправи на нокти жителите на „Отец Паисий” в Дупница.

Съдби: Заварчикът Красимир Пенев от Самоков мизерства в необитаема къща на свой приятел при -25 градуса без вода и тоалетна

59-годишният бездомник Красимир Пенев спи в необитаема къща без ток, без вода, без тоалетна, без баня в най-големия студ от -25 градуса в Самоков. Пенев вече 14-а година е без дом, но тази зима е на ръба на оцеляването. Останал е без дом след развод със съпругата му.

Синовете на шефката на кооперацията в Сапарева баня Елка Тодорова джиткат луксозни джипки, водят се на минимални заплати при мама

„Синовете на председателката на местната кооперация в Сапарева баня Елка Тодорова юркат луксозни джипки по 100 бона, а се водят на минимални заплати при майка си. Как става това?”, питат жители на курортното градче и още: ”Истина ли е, че 30% от член-кооператорите са починали, а роднините им не са получавали и стотинка от години?

Парализираната 35-год. Илияна умря от глад и студ до трупа на майка си Николина Калайджийска в Благоевград

Жестока трагедия разтърси до дъно жителите на Старо Струмско в Благоевград. 67-годишната вдовица Николина Калайджийска и дъщеря й – 35-годишната Илияна, са открити мъртви в мизерната им къща на улица „Прогрес“ в кв. „Струмско”. Телата на двете жени седели седмица без никой да ги открие. Майката Николинка е получила инфаркт, а дъщеря й – пълен инвалид, издъхнала в глад и студ, паднала до трупа на майка си.

Криза! Продават за 1,6 млн. лв. ипотекираните складове на ротарианеца Гано Кьосев от Кюстендил

За 1 600 000 лева съдебното изпълнение слага на тезгяха част от имуществото на бизнесмена Ганчо Драганов Кьосев в Кюстендил. Обявена за продан е складова база с обслужващи дейности. Двуетажната сграда се намира на ул. „Петър Ников“ в областния град, където е и седалището на дружеството „Сигнал“ ООД.

Д-р Михаил Бащавелов оглави Дирекцията по храните в Благоевград, Стоян Мавродиев освобождава поста навръх 42-рия си рожден ден

Синът на бившата прокурорка в Благоевградска окръжна прокуратура Роза Мавродиева – Стоян, освобождава шефския стол в Областна дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) в Благоевград навръх 42-рия си рожден ден.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене