Ангел Юсев също напусна „Пирин“(Гоце Делчев) и замина за Банско

Досегашният титулярен вратар на неврокопчани реши също да пробва късмета си извън родния му град

Оказа се, че той ще продължи кариерата си в Банско, където само няколко часа по-рано се присъедини съотборника му през тази есен – Любомир Витанов.

Неговото отказване бе предизвестено, още щом не се появи на тренировката на тима му в понеделник. Тогава от клуба обявиха, че нямат информация за него и очакват повече яснота около отсъствието му. В същия ден той обаче бе забелязан на стадиона в Банско, където се появи, но не участваше в заниманието, водено от старши треньора Петко Медвецки.

Само часове след това се оказа, че Ангел Юсев се договори с клубните шефове и се присъедини към „козлите“, където ще играе поне до лятото. Точно толкова е продължителността на договора му, както и на Любомир Витанов. Двамата съграждани обаче имат пред себе си опция за удължаване при положение, че отборът съхрани мястото си в професионалния футбол.

Така Ангел Юсев се събира заедно със стария си конкурент от времето им, когато се състезаваха в „Пирин“(Гоце Делчев) – титулярният вратар Абди Абдиков. В същото време привличането на новия вратар определено е силен ход за Банско, където до момента имаха проблем на този пост при отсъствието на първия страж на „козлите“. Неговият сменник Георги Ставрев определено имаше сериозна вина за някои поражения на Банско в мачовете, когато заемаше Абди Абдиков.

Към момента се очаква развой около Борислав Хазуров, който също е сочен за третият доскорошен футболист на „Пирин“(Гоце Делчев), който ще подсили борещия се за оцеляване във Втора лига.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене