Банскалии сигнализират: „Общинският съветник Малин Бистрин е построил незаконен метален навес на ул. „Тодорин връх“ в Банско, заради което снегорините не могат да почистят снега“

Банскалии сигнализират: „Общинският съветник Малин Бистрин е построил незаконен метален навес на ул. „Тодорин връх“ в Банско, заради което снегорините не могат да почистят снега“.

Будни граждани сигнализират: „Общинският съветник, собственик на комплекс „Молерите” и председател на туристическия бизнес в Банско Малин Бистрин е построил незаконен метален навес на пътното платно на ул. „Тодорин връх“ в курортния град. В сигнала е посочено още, че именно това е причината снегорин да не може да почисти улицата зад комплекс „Молерите”, който стопанисва местния депутат. Освен че има метална конструкция, разположена на пътното платно, пешеходците не могат да се движат и по тротоара, на който са наредени десетки кубика дърва за огрев.

Pirinsko.com потърси Малин Бистрин за коментар, който не отрече направения от него незаконен навес и каза, че е хубаво да има будни граждани, но не само да критикуват, а да споделят и какво е направил съветникът в Банско, като изрично подчерта, че ще иска право на отговор.

Банскалии сигнализират: "Общинският съветник Малин Бистрин е построил незаконен метален навес на ул. "Тодорин връх" в Банско, заради което снегорините не могат да почистят снега" снимка 1Банскалии сигнализират: "Общинският съветник Малин Бистрин е построил незаконен метален навес на ул. "Тодорин връх" в Банско, заради което снегорините не могат да почистят снега" снимка 2Банскалии сигнализират: "Общинският съветник Малин Бистрин е построил незаконен метален навес на ул. "Тодорин връх" в Банско, заради което снегорините не могат да почистят снега" снимка 3Банскалии сигнализират: "Общинският съветник Малин Бистрин е построил незаконен метален навес на ул. "Тодорин връх" в Банско, заради което снегорините не могат да почистят снега" снимка 4Банскалии сигнализират: "Общинският съветник Малин Бистрин е построил незаконен метален навес на ул. "Тодорин връх" в Банско, заради което снегорините не могат да почистят снега" снимка 5Банскалии сигнализират: "Общинският съветник Малин Бистрин е построил незаконен метален навес на ул. "Тодорин връх" в Банско, заради което снегорините не могат да почистят снега" снимка 6pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене