РУО-Благоевград обяви конкурс за длъжността „старши експерт по приобщаващо образование“

Конкурс за длъжността „старши експерт по приобщаващо образование“ в отдел „Инспектиране и организационно-методическа дейност“ обяви Регионално управление на образованието – Благоевград.

Сред изискванията за заемане на длъжността е минимален професионален опит – 1 година в областта на образованието, на подпомагането на обучението или на подпомагането на социалното включване на деца и ученици със специални образователни потребности, с хронични заболявания, в риск, с изявени дарби, на деца и ученици от етническите малцинства или на деца и ученици, търсещи или получили международна закрила.

Кандидатите трябва да имат висше образование от Класификатора на областите на висше образование и професионалните направления „Педагогически науки“, специалности от професионалните направления „Педагогика“, „Педагогика на обучението по…“; област на висше образование „Социални, стопански и правни науки“, специалности от професионални направления „Психология“, „Социални дейности“, специалност „Логопедия“.

Кандидатите могат да подадат документите си до 23 януари 2017 г. включително в сградата на РУО Благоевград.

Допуснатите до участие в конкурса първо ще се явят на тест, а след това и на интервю. Минималният размер на основната заплатата, определена за длъжността, е 550 лева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене