МЕГА СКАНДАЛ! Ахмед Башев прати Минка Капитанова на прокурор! ВИЖТЕ ЗАЩО?


За пореден  ден звъня на тел.112 и уведомявам Началника на РУО гр.Благоевград,че учениците от с.Скребатно не могат да пристигнат на училище с автобуса,който ги превозва всеки ден,поради непочистени пътища от общинска администрация с.Гърмен пише директорът на училището в село Огняново Ахмед башев в сигнал до прокуратурата и нас 
.

Оказва се,че същото е положението и в селата Рибново,Осиково,Г.Дряново,Ореше и Крушево.Дори в общинския център с.Гърмен автобусите от гр.Гоце Делчев отказват да влизат по същата причина.Вместо да бъдат почистени и опесъчени пътищата сутрин,когато работниците тръгват на работа,когато учениците и учителите пътуват,опесъчаването се извършва към 11.00 часа и около обяд или изобщо не се опесъчава.

При това положение у населението на общината и у мен възникват въпросите:

1.Има ли фирми,с които общината е сключила договори за тази дейност,на каква стойност,колко пари е изплатила общината до момента и кой контролира процеса.

2.Знае ли Областния управител и извършвал ли е проверка, за това, имат ли тези фирми техника за тази дейност, защото по пътя, между селата Рибново и Осиково се появява от време на време една детска играчка.

3.Защо кметовете на населените места са извън този процес.Кой им отне правото да контролират и защо?Те не следят и не подписват курсовете на „почисващата техника”,както изискват системите за финансово управление и контрол.Кой доказва дейността на фирмите,за да им се плаща?Кой всъщност подписва фактурите за десетки хиляди левове,пари на данъкоплатците?В чий джоб потъват парите?

Коментар на Топ Преса : 

Ние от най – четената югозападна медия, най – отговорно заяваваме, че модела на „вечните оправдания“ на Минка Капитанова взема да става клише. Все някой и е виновен за нещо, оказа се, че днес в медийните си изявления пак е заявила че Ахмед Башев и е виновен за снега. Стига толкова! Три години е кмет на община Гърмен и номера този и онзи ми е виновен не минава… Община Гърмен буквално е блокирана от снега, Вчера само и единствено ние от toppresa.com публикувахме снимки, видеа и сигнали на буквално бедстващите села на община Гърмен. Лъжите на Минка само озлобяват хората срещу нея и журналистите, които взимат пари за да я хвалят и да и замазват гафовете вече и правят лоша услуга. Време наистина прокуратурата да се намеси..

ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ И КАКВО КАЗА АХМЕД БАШЕВ ПРЕД ТОП ПРЕСА ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене