Със завидно спокойствие и чувство за хумор Боби Галчев си тръгна от „Армията“

Доскорошният капитан на ЦСКА-София Борис Галчев заяви, че се е разделил с ръководството на клуба напълно нормално, без никакви скандали и разправии. Сърцатият полузащитник, който беше лидерът на ЦСКА в историческия сезон във “В” група, призова медиите да не търсят сензации след станала факт вече раздяла между него и тима от “Армията”.

“Тръгвам си с най-добри чувства от ЦСКА. Тук прекарах прекрасни години. Моля ви, не търсете под вола теле. Няма скандали, няма разправии. Разделихме сме като интелигентни хора”, заяви пред “Блиц” Галчев, който по-рано днес през деня разтрогна договорите си с „червения” клуб по взаимно съгласие. Абсолютно по същия начин от Борисовата градина си тръгна и вратарят Анатолий Господинов.

“Искам да пожелая на ЦСКА само и единствено успехи. Убеден съм, че „армейците” ще станат скоро време шампиони и ще се върнат там, където им е мястото”, добави Галчев. На въпрос дали вече си е намерил нов отбор, роденият в Добринище полузащитник отговори по следния начин: “Чакайте бе, хора, аз да не съм Кристиано Роналдо, та веднага да се уредя с клуб! Вероятно до няколко дни ще има развитие, но на този етап не мога да ви кажа нищо конкретно.”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене