Прескоментар: Най – лошото време в България днес в Неврокопско! Как само тук децата трябваше да ходят на училище?

Въпросът, разбира се, е риторичен. Просто е зададен така, за да може хората, които отговарят за това да се замислят какво работят или по – точно дали изобщо работят. Накрая ще излязат с някое смехотворно оправдание, като от сега ви казваме, че вината ще бъде прехвърлена на кмета на дадената община. Най – лошото време тези дни бе в Югозападна България. Очаква се и следващите няколко да бъдат такива, та и по – зле.. Как така тук, където е най – лошо времето, децата ходят на училище!?
Адмирираме тези родители, които днес се възпротивиха на решението на МОН и не пуснаха децата си на училище. Адмирираме и действията на самите деца, които групово се разбираха да не ходят на училище, сформирайки един протест към г – жа Кунева, като оставиха повече от половината класни стаи празни днес. Ако просто откриването на новата 2017 в училищата бе закъсняла два – три дни, едва ли уроците, които трябваше да стигнат до децата щяха да бъдат пратени „по дяволите“..
Припомняме случая рано тази сутрин, в който рейсът, с който се придвижват децата от Гърменска община закъса, заради непочистеният път и учениците бяха принудени да се придвижат до училището пътувайки на „стоп“.

Защо г – жо Кунева, питаме и ние от Топ Преса!? Време е вие и вашите подчинени да започнете да си вършите работата логично! Не говорим за образованието на децата. На първо място трябва да мислим за здравето им!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене