Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

Приближен на Братя Галеви – Светлин Николов, надцака „Дупница табак” с над 30 000 лв. наем, съдебната битка в ръцете на Галевия съдия Красимир Бамбов

Приближен на Братя Галеви – Светлин Николов, надхитри „Дупница табак” АД, като не плати наем за 3 години на хитовата дискотека „Фейсис”, която стопанисваше, и остави шефовете на дружеството да пият по една чаша студена вода. Светлин Николов стопанисва дискотеката в мазето на синдикатите КНСБ и „Подкрепа” в Дупница от много години, като е сключил договор от името на семейната фирма „Фючър фейс” ЕООД.

Кметът Атанас Камбитов и Бойко Борисов откриха новата спортна зала в Трето ОУ-Благоевград

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов, бившият премиер Бойко Борисов, председателят на местния парламент Радослав Тасков и училищният директор Михаил Спасов прерязаха лентата на новата многофункционална спортна зала в двора на Трето ОУ „Димитър Талев” в Благоевград.

Това е разликата между нас и сегашното управление, парите на държавата отидоха в подобни спортни съоръжения, в автомагистрала „Струма”, зали, площадки”, заяви при откриването Борисов, който оказа съдействие за осигуряване на средствата за изграждането на спортната зала.

Двойка черни лебеди, поръчани специално от Холандия за 1000 лв., красят езерото в парк „Бачиново”

Двойка черни лебеди плуват от вчера в езерото в благоевградския парк „Бачиново”. Двата лебеда са доставени специално от Холандия, за да радват очите на жителите и гостите на областния център. Те са нестандартен подарък от ръководството на общинска фирма „Биострой”, отговаряща за поддържане на чистотата на града, и за тях е заплатена сумата от 1000 лв. Това каза за „Вяра” директорът на дружеството Васил Бачев. Лебедите са двойка – мъжки и женски, и са на една година, разкри той.

Шефът на съда в Дупница Ели Скоклева удари с глобата от 1500 лв. Лефтеровата болница за нарушения по ЗОП 

Шефът на Дупнишкия районен съд Ели Скоклева потвърди наказателното постановление за 1500 лв., наложено от директора на Агенцията за държавна финансова инспекция – гр. София на д-р Ени Лефтеров – управител на МБАЛ “Свети Иван Рилски-2003“. Глобата е издадена през м. август 2013 г. заради допуснати от дружеството нарушения по чл. 129, ал. 1 от Закона за обществените поръчки. Дясна ръка на Ени Лефтеров в болницата и политиката е Костадин Костадинов – икономически управител на лечебното заведение, сега коронован за лидер на „България без цензура” в Дупница.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене