Общинските съветници от гражданската квота на „Зелена партия“ в Кюстендил дадоха отчет за дейността си през годината

Общинските съветници от гражданската квота на „Зелена партия“ в Кюстендил дадоха отчет за дейността си през годината. Кирил Станчев и Огнян Атанасов посочиха, че са свършили по-голямата част от поетите пред избирателите си ангажименти през годината и ще продължат да изпълняват останалите и през следващата.

Ние сме хората, които инициираха декларация за участието на град Кюстендил в проекта за целенасочена инвестиционна програма в подкрепа на развитието на Северозападна България, Родопи, Странджа-Сакар, погранични и гранични райони, от която Кюстендил беше изключен, каза Огнян Атанасов, който определи това като една от големите постижения на групата. Ние бяхме първия ОбС в страната, който по наша инициатива, прие декларация против подмяната в учебниците по история, допълни още Атанасов. Съветниците отчетоха и дейността си по отношение на пътната безопасност, визията си за развитие на „Чифте баня“ в Кюстендил, след като имаше граждански протести срещу продаването й, бързата им реакция по повод ощетените селскостопански производители в региона, след като измръзна реколтата им.

Като своя победа съветниците посочиха възстановяването на маршрутните линии до отдалечените квартали на града, в удобство на жителите им. Съветниците отчетоха и персоналните ангажименти, които са поели, свързани с отчета за всяка една от дейностите, които са извършили, срещите с жители на града и селата, инициативи в подкрепа на местния бизнес. /БТА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене