ЗАРАДИ ЗАПАЛЕНА ЦИГАРА! Майка на две деца пострада тежко в жестока катастрофа на Е-79

Майка на две деца пострада тежко в катастрофа на Е-79 край село Дяково. Лилия Ценова пътувала в лек автомобил „Фолксваген Поло“ за Дупница. Зад волана бил 25-годишният Даниел Руменкин, на предната седалка до него седяла 19-годишната Станислава Стоилова. 28-годишната дупничанка Лилия Ценова седяла на задната седалка и пушела цигара. Пепелта изтръсквала в носна кърпичка. В един момент кърпичката пламнала. Шофьорът се обърнал назад, за да я загаси, изпуснал управлението на автомобила, навлязъл в насрещното платно и се ударил почти челно в автомобил със софийска регистрация.

От жестокия удар двата автомобила са с помлени предници. Тежко е пострадала пътничката в полото Лилия Ценова. Тя е докарана в дупнишка болница с разкъсан далак. Наложила се спешна операция, при която далакът е отстранен. Другите двама – шофьорът Даниел Руменкин и Станислава Стоилова, се отървали с драскотини и уплаха.

На мястото на инцидента са пристигнали пътни полицаи, които са тествали с дрегер шофьорите. И при двамата алкохол не е установен.

Пострадалата Лилия Ценова е майка на две деца, които в момента са при баща им в Германия. Лечението й ще продължи повече от месец, коментираха вчера медици.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене