Топ Преса – равносметката…2016 година!

Уважаеми читатели на най-големия регионален вестник в България! В ръцете си държите последния брой за 2016 година на любимия си вестник. Другата седмица редакцията ни се оттегля в заслужена празнична ваканция до 6 януари 2017 година, когато пак на вашето място за купуване на вестниците ще бъде новият брой на югозападния таблоид. Но за вашата информираност по време на празниците ще се грижи почти денонощно информационна агенция www.toppresa.com.
Време не само на ваканция, но на равносметка са празниците. А нашата равносметка специално за тази година се движи около една единствена дума – благодарност. Благодарност към Вас, уважаеми читатели на Топ Преса, които повишихте в пъти доверието си към нас от миналата година. Благодарност към инвеститорите на медийната група, които с инвестициите си ни държат силни на пазара. Благодарност към авторите – щатни и нещатни, които с труда си правят Топ Преса изключително уникална медия. Благодарим на Бог в дните, когато празнуваме неговото Рождество, за това, че е с нас и ни води в пътя предначертан… Благодарни сме! Всичко останало е просто изпълнение на служебния дълг. Ето защо не се отчитаме, а просто благодарим. Защото ние сме единствените, които се отчитаме пред вас, верните ни читатели и зрители, почти всеки ден.
Краят на годината е миг на благодарност и надежда за по-добро и повече добри новини… Да си ги пожелаем! От сърце! Да сте ни живи и здрави, уважаеми приятели – читатели, рекламодатели, автори… недоброжелатели… без вас ние няма да сме това, което сме… силна и единна медия. Да илядим заедно! Весели празници!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене