Служители на Общинска администрация и представители на ОбС – Хаджидимово с благотворителна инициатива за децата с увреждания

За поредна година служителите на Общинска администрация Хаджидимово подеха благотворителна инициатива за децата с увреждания и деца в неравностойно положение в общината. С голям ентусиазъм и желание, вчера и днес екипи от администрацията обиколиха градът и селата, за да предоставят събраните средства на нуждаещите се.
Многобройни бяха, тези, които помогнаха тази благотворителна инициатива да се осъществи. Кметът Людмил Терзиев, както и местни бизнесмени дариха пари, за да може малчуганите да усетят един от най – големите празници, Коледа, за които по светло и хубаво от детската усмивка няма:

„Най – важното е децата да бъдат щастливи. Това е най – малкия жест, който можем да направим към тях. Весели празници!“, заявиха от общината.

Куп лакомства и хранителни продукти бяха предоставени на децата. Също на всяко дете бе подарена и по една грейка.

Беслен, Теплен, Абланица, Блатска, Хаджидимово и Копривлен вече бяха посетени. Другата седмица екипът ще зарадва децата Садово, Ляски и Петрелик.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене