В СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Гърмен се проведе традиционният регионален турнир по футбол за деца, родени след 2004 г.

Напук на всички негативни новини около Гърмен има и нещо позитивно. И тази година в навечерието на Коледа ръководството на училището в с. Гърмен в лицето на директора Стоян Стругов успяха да организират традиционния футболен турнир „Футболна Коледа“.
Събитието, което се проведе в Гърмен, се превърна в празник, както за отборите и техните поддръжници, така и за жителите на общината, които изпълниха трибуните на спортната площадка на училището.

В състезанието „Футболна Коледа 2016“ участваха отборите на СУ „Никола Вапцаров“, гр. Хаджидимово, СУ „Христо Смирненски“, с. Кочан, СУ „Св. Климент Охридски, с. Слащен, СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Гърмен и ОУ „Никола Вапцаров“, с. Копривлен.
Турнирът протече много оспорвано. На финала младите футболисти от Гърмен победиха своите връстници от Хаджидимово . Всички получиха награди и се разделиха като приятели, с обещание да се срещнат отново на следващата Коледа.

Директорът на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, Стоян Стругов поясни , че турнирът ще се превърне в традиционен и ще бъде развит, като в него ще се включат още повече отбори.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене