Слънце и до 7° в Югозапада днес

Днес със слаб, в Източна България – до умерен север-североизточен вятър, ще продължи да прониква студен въздух. Над по-голямата част от страната облачността ще е значителна. Слаби превалявания от сняг ще има на места в Източна България. В сутрешните часове в отделни райони на Дунавската равнина видимостта ще е намалена. Предимно слънчево ще е над Югозападна България. Максималните температури ще са от минус 1° в североизточните, до 7° в югозападните райони.

   За Гоце Делчев максималната температура днес ще е 7°, а минималната-4°,

Благоевград 3°/-6°,

Банско 3°/-5°,

Разлог 5°/-5°,

Дупница 2°/-8°,

Кюстендил 0°/-6°,

Перник -1°/-8°,

Сандански 5°/-4°,

Петрич 5°/-4°

 Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още ще се повиши.

Над Стара планина и Странджа ще е предимно облачно, мъгливо, с превалявания от сняг, докато над Рило-Родопския масив ще преобладава слънчево слънчево време. Ще духа умерен, по върховете и силен североизточен вятър и с него температурите ще са понижават. Максималната на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра – около минус 6°.

Над Черноморието ще е предимно облачно, на места със слаби превалявания от дъжд и сняг. Ще духа умерен северен вятър. Максималните температури ще са от 1° до 4°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене