ФК Неврокоп отново изпревари всички

Гоцеделчевският ФК „Неврокоп“ спази традицията и изненада феновете си, и като големите тимове направи календар на своите състезатели за 2017 г

Освен че изпревариха съперниците си в есенното класиране, те са и първите с подобна придобивка сред всички спортни клубове от района. За фотосесията бе използвана една от последните тренировки, строиха се всички начело с главния треньор Андон Калайджиев и неговия помощник Благой Плевнелиев. Двете формации на „Неврокоп“ бяха в пълна екипировка, издържана в традиционния за отбора син цвят. По време на снимките цареше творческа атмосфера, а най-много се вълнуваха малчуганите, които се щракнаха за първи път за календар. Те надлежно следваха инструкциите на фотографа и наставниците си, изчаквайки търпеливо своя ред. Придобивките са в два варианта – стенен и джобен формат, а с нетърпение вече ги очакват състезатели, родители, близки и фенове, чийто брой напоследък нараства. Част от календарите бяха резервирани „на зелено“ далеч преди официалната премиера, която е на сбирката на школата преди коледно-новогодишните празници.

Иначе преди това неврокопчани имаха и друг повод за радост, след като станаха първенци в своята група, без да имат загубен мач до момента. В 11 кръга те имат 9 победи и само две равенства. Особено интригуващи и инфарктни бяха победите срещу другия гоцеделчевски отбор „Пирин“ и „Мечетата“ от Петрич.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене