Футболистите на Септември излязоха в коледна ваканция

Отборът на Септември (Симитли) излезе официално в коледна ваканция. Футболистите от представителния тим се събраха на шумно парти в механа „Кукерите” в Симитли, с което изпратиха сравнително добра година за отбора.

Следващия полусезон момчетата на Септември дават категорична заявка за много по-добра игра и желание за победи. На футболното парти не липсваше никой от спортно-техническото ръководство на клуба,старши треньорът Иво Тренчев и треньорите, които работят с младите таланти в ДЮШ на Септември.

Коледният купон на футболистите сподели и общинският кмет Апостол Апостолов, който ревностно отстоява спортното възпитание на децата и младежите от симитлийска община, не щади сили и средства за това децата на Симитли да растат в духа на спорта.

Партито не пропусна да уважи бившият играч на Септември Ивайло Лазаров. След последната тренировка вчера футболистите излязоха в коледна ваканция.

На футболистите бяха раздадени възнагражденията и финансовите отношения с отбора до края на годината на всеки от тях са чисти. През януари отборът отново ще се събере, за да започне новия полусезон.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене