Неврокопска кръв подсилва футбола в Разлог

футболНеврокопчаните Ви­ктор Шишков и Петър Лазаров подсилиха отбо­ра на „Пирин” (Разлог). Те се включиха на стар­та на лятната подготов­ка на втородивизионния тим. Шишков игра за по­следно в Банско, където обаче до подновяване на договора му не се стиг­на. Там той игра през последната една година, идвайки през миналото лято от „Берое” (Стара Загора). Другият негов съотборник, с когото от­ново се събира в един и същи отбор – Петър Ла­заров през пролетта се подвизаваше при неврокопчани, където дойде след не особено успешно пребиваване в ,Неноморец” (Бургас). С идване­то на настоящия треньор на ОФК „Пирин” (Бла­гоевград) Неделчо Матушев начело на акули­те обаче той и другият гоцеделчевец в състава онова време -Любомир Гуцев се оказаха ненужни. Качествата на двамата са познати отлично на старши треньора Ди­митър Со­колов, който бе начело на неврокопчани преди ня­колко сезона. Ако заиграят в „Пирин” (Разлог), те отново ще се съберат с друг ексфутболист на гоцеделчеци Марин Газиев, който през януари подсили втородивизионния клуб.

Освен него се очаква в Разлог да акостира и не­говият братовчед Джей- хан Зайденов, който бе освободен от лагера на ОФК „Пирин“ (Благоев­град).

„За момента това са но­вите имена около нашия отбор. Тези играчи опре­делено имат място при нас и могат да помогнат много за реализиране ‘на нашите цели. Вина­ги има място за добри играчи при нас, стига те да не поставят някакви нереални изисквания,“ коментира старши тре­ньорът на „Пирин“ (Раз­лог) Димитър Соколов.

Вестник „Хроника“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене