Обратно към златните дни: Бербатов ще тренира с „червените дяволи“

Следващата седмица ще бъде много специална за Димитър Бербатов. Българинът се завърна на мястото, на което постигна най-големите си успехи – „Олд Трафорд“.

Причината е, че Бербатов ще прекара едноседмичен стаж в Юнайтед и ще наблюдава отблизо как действа мениджърът на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо. Бившият нападател на Юнайтед е заедно в компанията на треньорите на Верея Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков.

Английските медии обаче разкриват, че Бербатов няма само да наблюдава случващото се в бившия си отбор, а всъщност и ще тренира със звездите на Юнайтед.

Берба все още се надява да си намери нов отбор през януари и ще използва времето в Манчестър, за да подобри физическото си състояние в игрова обстановка.

Пристигането на българина в Манчестър и публикуваната от него снимка с Уейн Рууни предизвика истински възторг сред феновете на Юнайтед. Много от тях споделиха снимката в социалните мрежи и си спомниха с носталгия за страхотното партньорство между двамата. Част от тях призоваха Жозе Моуриньо да привлече Бербатов с договор до края на сезона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене