С емоционално парти с над 80 колеги и приятели главният техник на ВиК – Хаджидимово излезе в пенсия

Главният техник на ВиК в Хаджидимово Костадин Сарафов излезе в заслужена пенсия и за повода събра на специално парти над 80 колеги, близки и приятели

Първи го поздравиха по-малкият му син Борислав и снахата Росица, щастливи, че бившият вече ВиК началник ще може да отделя повече време за семейството си. Сред уважилите събитието бе и шефът на ВиК за четирите общини в Неврокопско Любен Сарандев, с когото ги свързва стара дружба. Сред гостите имаше и общинари начело с главния секретар Тодор Тодоров.

Служебни ангажименти попречиха на големия син на Костадин Сарафов – Серафим, да присъства на събитието, но той зарадва семейството с новината, че същия ден е повишен в чин майор като офицер в поделението в Шумен.

Домакинът се бе погрижил да не липсва нищо на празничната трапеза. Сериозно място имаше рибната секция, осигурена от сърдечния домакин, който е сред най-големите рибари в района.

Костадин Сарафов бе отрупан с пожелания за дълъг живот и осмислени пенсионерски години. Той поведе празничното хоро, а със съпругата си Карамфилка откриха и по-бавните танци.

 

 

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене